Πιστή στο σύνθημα της «Γίνε το καλό που θέλεις να δεις» η Tsakiris Family στηρίζει έμπρακτα τα Σχολεία Κωφών & Βαρήκοων στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Η κα Τσακίρη Μαρία (εκπρόσωπος της εταιρίας), μαζί με εθελοντές της εταιρείας και το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΚΕΝΓ), επισκέφτηκαν τα Ειδικά Σχολεία Κωφών & Βαρήκοων Θεσσαλονίκης, όπου διένειμαν στα παιδιά δώρα, παιχνίδια και είδη δημιουργικής έκφρασης, παράλληλα με προϊόντα της εταιρείας - Αβγά Τσακίρη και Δημητριακά Le Petit Dejeuner.

Όπως δήλωσε η κα Τσακίρη «με μεγάλη χαρά και αγάπη ετοιμάσαμε και μοιράσαμε δώρα και προϊόντα της εταιρείας μας σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία Κωφών & Βαρήκοων Θεσσαλονίκης. Η αγάπη και τα χαμόγελα, που εισπράξαμε από τα παιδιά, μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα, τόσο στην κοινωνία μας, όσο και στο περιβάλλον».

Τα Ειδικά Σχολεία Κωφών και Βαρήκοων Θεσσαλονίκης παρέχουν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο) σε κωφούς και βαρήκοους. Αποτελούν τα μοναδικά εξειδικευμένα σχολεία στην ευρύτερη Περιφέρεια της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και ευαισθησία μεταδίδουν γνώσεις απαραίτητες για την πνευματική ολοκλήρωση των παιδιών και την ωρίμανσή τους, ενώ το ειδικό προσωπικό (λογοθεραπευτής, ψυχολόγος, κοινωνική λειτουργός) συμβάλλουν στην ομαλή ένταξη των παιδιών στην κοινωνική ζωή. Μέθοδος επικοινωνίας είναι η ολική (προφορικός λόγος, γραπτός και νοηματική), ώστε να εξελίσσονται και να ενισχύονται οι ατομικές ικανότητες κάθε παιδιού και να καλύπτονται οι ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες.

Παράλληλα, η εταιρεία Tsakiris Family σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΚΕΝΓ) πραγματοποιεί ενημερωτικά βίντεο στην ελληνική νοηματική γλώσσα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους, να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρείας – Αβγά Τσακίρη και δημητριακά Le Petit Dejeuner.
Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545