Το Fortune Greece επέστρεψε, αναδεικνύοντας 40 διακεκριμένους Έλληνες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών που καινοτομούν στον κλάδο τους και ενισχύουν τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας. Ένας από αυτούς, ο δικός μας Παύλος Τσακίρης. 

Ο CEO της Tsakiris Family, µαζί µε την αδελφή του Μαρία, αποτελούν την τρίτη γενιά της εταιρείας. Στόχος τους είναι η ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξή της, με οδηγό τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την παραγωγή κορυφαίων ποιοτικά επιλογών. Για τον σκοπό αυτό, με δραστηριοποίηση στην παραγωγή αβγών και δηµητριακών στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, η εταιρεία διαθέτει: δεκαπέντε µονάδες παραγωγής αβγών, ένα σύγχρονο κέντρο τυποποίησης και συσκευασίας αβγών, δύο κέντρα logistics (Θεσσαλονίκη και Αθήνα), µία γραµµή παραγωγής δηµητριακών στην Ελλάδα και έναν ιδιόκτητο στόλο 50 περίπου οχηµάτων.

Τον ∆εκέµβριο του 2020, ο Παύλος Τσακίρης αναδείχτηκε «Κορυφαίος Νέος Ευρωπαίος Αγρότης της Χρονιάς» στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στην κατηγορία «Περιβαλλοντικά Βιώσιµη Γεωργία». Μέσω αυτής της διάκρισης, αναδείχθηκε και η πάγια θέση του για «επιστροφή της χώρας στο χωράφι» και την παραγωγή τροφίμων με πρακτικές κυκλικής οικονοµίας.

---

Το Fortune Greece κατάρτισε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη λίστα 40 UNDER 40 το 2013 κι από τότε έγινε θεσμός. Μάθετε περισσότερα: https://www.fortunegreece.com/business-list/40under40gr-2021/

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545