Τις εγκαταστάσεις της Tsakiris Family επισκέφθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κυρία Μαρία Αντωνίου, την προηγούμενη εβδομάδα. 

Μετά την πρόσφατη διάκριση του CEO της εταιρείας, Παύλου Τσακίρη, ως «Κορυφαίου Ευρωπαίου Αγρότη για το 2020», στο πλαίσιο του 6ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Νέων Αγροτών, η κυρία Αντωνίου ξεναγήθηκε στο συσκευαστήριο και τις υπερσύγχρονες μονάδες όπου εκτρέφονται χιλιάδες όρνιθες, κι έμαθε περισσότερα για την επιχείρηση. Όπως δήλωσε η κυρία Αντωνίου, «Η ανάδειξη του brand, η εξωστρέφεια, το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα επισφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη συμβολή των Ελλήνων παραγωγών στην ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού τομέα ως βασικού πυλώνα της οικονομίας μας. Ως Κυβέρνηση στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, που διασφαλίζουν την επιτυχή μετάβαση σε μία γεωργία, που είναι ανταγωνιστική και εξωστρεφής».

Με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα, δραστηριοποίηση στον κλάδο των τροφίμων από το 1963 κι επέκταση της δραστηριότητάς της από το 2014 και στα δημητριακά, η Tsakiris Family βασίζεται στις αρχές της κυκλικής οικονομίας. Έτσι, αποκομίζει πολλαπλά οφέλη, καθώς επιτυγχάνει την πλήρη σχεδόν αξιοποίηση όλων των προϊόντων και υποπροϊόντων της δραστηριότητάς της. Η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά, ενώ η παρουσία της είναι δυναμική και στις αγορές του εξωτερικού. 

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545