Εμείς
TSAKIRIS FAMILY

Η TSAKIRIS FAMILY AE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων από το 1963. Αποτελεί εξέλιξη της ΑΒΓΑ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ, της οποίας βασικό αντικείμενο ήταν η παραγωγή και η τροφοδοσία της αγοράς της Θεσσαλονίκης με φρέσκα αβγά. Το 1988, η επιχείρηση πέρασε στη δεύτερη γενιά. Σταδιακά, επέκτεινε το δίκτυο διανομής της και στα τέλη της δεκαετίας του 90’ εξυπηρετούσε όλη τη Μακεδονία. Το 2005, μπήκε ενεργά στον χώρο και η τρίτη γενιά, αποφασίζοντας να επενδύσει στην προσθήκη της υπεραξίας των προϊόντων και ξεκινώντας έτσι μια σειρά επενδύσεων σε ειδικές εκτροφές (αβγά βιολογικής γεωργίας, ελευθέρας βοσκής, Ω3). Παράλληλα, το δίκτυο διανομών αναπτύχθηκε κι άλλο, ώστε σήμερα να εξυπηρετεί εντός 24 ωρών παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. 

Η φιλοσοφία μας

Ένα «μικρόβιο» που πέρασε από γενιά σε γενιά είναι η επιδίωξη μας, με όπλο την σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, να αποκτούμε πιστούς καταναλωτές. Ακόμα και σήμερα, το κλειδί για τη διαχρονικότητα είναι η ποιότητα. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων μας, μέσα από την εμπειρία μας αλλά και του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού, είναι ότι έχουμε καταφέρει να σταθεροποιήσουμε την ποιότητά μας σε εξαιρετικά επίπεδα ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε να τα προσφέρουμε στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Παράλληλα, μεριμνούμε πάντα ώστε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων στους καταναλωτές η οποία να είναι διαθέσιμη και επαρκής στα ράφια όλων των καταστημάτων. Η κατεύθυνση μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας.

 2014 Χρονιά Σταθμός

Το 2014 αποτέλεσε μια χρονιά σταθμό. Η ΑΒΓΑ ΤΣΑΚΙΡΗ Α.Ε. προχώρησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και σε άλλα τρόφιμα, δημιουργώντας την ποιοτική σειρά δημητριακών πρωινού Le Petit Déjeuner, ενώ πλέον μετονομάστηκε σε TSAKIRIS FAMILY AE. Παράλληλα, λάνσαρε κατά αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το EGGYPLAY, ένα προϊόν σε καινοτόμο συσκευασία τύπoυ Lego, το οποίο συνδυάζει το αβγό με το παιχνίδι, με στόχο να συμφιλιώσει το παιδί με την πιο πλήρη τροφή. To 2019, η εταιρία δημιούργησε την πρώτη γραμμή παραγωγής δημητριακών πρωινού στην Ελλάδα, επιδιώκοντας να διαθέσει στην ελληνική και διεθνή αγορά προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας

Neochorouda, 54500,
Thessaloniki | Greece
General Enquiries
info@tsakirisfamily.gr
Call us Today
+30 2310 787 545